декември 30, 2020

Среќни празници! Продолжуваме со работа на 15 јануари 2021

Почитувани,

Ве известуваме дека вработените во канцеларијата на Хелсиншкиот комитет ќе бидат на колективен одмор до 15 јануари 2021 година.

Со надеж дека новата година ќе донесе крај на тешката криза која нè погоди сите, ви посакуваме среќни празници!