јуни 28, 2019

Утрешната Парада на гордоста е показател за солидарноста која сакаме да победи

Интервју со Кочо Андоновски, програмски директор на ЛГБТИ кој говори за утрешниот марш за поддршка на ЛГБТИ заедницата, за неопходноста од солидарност и подготовките за настанот.