јануари 26, 2019

По промената на власта има промени и во фокусот на претставките

Додека на власт беше ВМРО-ДПМНЕ повеќе се занимаваме со граѓанските и со политичките права, откако се смени власта, сега многу повеќе граѓаните размислуваат како да егзистираат, вели извршна директорка на Хелсиншкиот комитет, Уранија Пировска.