март 19, 2019

Месечен извештај за состојбата со човековите права – февруари 2019

Месечниот извештај за состојбата со човековите права за февруари 2019 година опфаќа теми од областите: судство, дискриминација, семејно и родово базирано насилство, дела од омраза, говор на омраза, работнички права, текстилни работнички и затворени институции.

Месечен извештај за човековите права во Република Северна Македонија

Документи