ноември 4, 2020

Повик за пријавување на бесплатна обука за работнички и работници

Доколку ве интересира кои се вашите права во случај на незаконит отказ од работа и сакате да дознаете на кој начин можете да се заштитите, пријавете се на бесплатната онлајн обука за работнички права што ќе ја одржат нашите правни советници.

Изберете еден од двата предложени термина и пратете порака со вашето име и презиме на електронската адреса natasha.petkovska@mhc.org.mk најдоцна до 10 ноември.