март 8, 2023

Со марш на улиците на Скопје ќе се одбележи Меѓународниот ден на жената

Линк до оригиналната статија 

 

Гостување на Калиа Димитрова, уредничка на „Медуза“ во Утринската програма на Телма, во рубриката „На лице место“.