јануари 30, 2019

Отворено на Алфа: Врховен му пресуди на СЈО, а политиката на кривичниот закон

Гостин: Проф. Гордан Калајџиев, прeтседател на Хелсиншкиот Комитет на Македонија

Отворено на Алфа секој работен ден од 18:18 часот.