март 13, 2019

Дали СЈО ќе биде пуштено низ вода?

Поплавата во обвинителството како симболика на еден крај – дали СЈО ќе биде пуштено низ вода. Меѓу политиката и правото – тимот на Катица Јанева од херои до сивилото на правосудниот систем. Кој од обвинителите ќе ја преживее политичката поплава во Специјалното јавно обвинителство?

Во 24 Oтворено со професорот Гордан Калајџиев, адвокатот Ѕвонко Давидовиќ, судијата Лазар Нанев, аналитичарот Алберт Муслиу.