Corner Извештаи

Месечен извештај за состојбата со човековите права во РМ за март - април 2018 23 Мај 2018

Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за март - април 2018 година опфаќа теми од областите: Правосудство, Дискриминација, Полиција, Медиуми, Бегалци, Мигранти и Баратели на Азил; Права на деца

Месечниот извештај може да го преземете на следниов линк

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo