Corner Извештаи

Квартален извештај (април - јуни 2013) 29 Јули 2013

Кварталниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за периодот април - јуни 2013 година ги опфаќа темите: Локални избори 2013: Повреди на избирачко право, Универзитет за информатички науки и технологии „Свети Апостол Павле“ – Охрид, Повреди на право на здружување и насилни протести, Лустрација, Заштита на пациенти, Полициска тортура во Охрид, Полициско малтретирање во службата во населбата Топаана, Полициска тортура во КПУ Идризово и Дискриминација кон жените.

Кварталниот извештај можете да го преземете на следниов линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo