Corner Извештаи

Месечен извештај - јануари 2013 01 Март 2013

Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за јануари 2013 година ги опфаќа темите: Народен правобранител; Граѓанска иницијатива „АМАН“; Говор на омраза; Дискриминација на Бошњаци, членови на совети на политички партии, притворени лица и Ромите во образовниот систем. 

Месечниот извештај можете да го превземете на следниов линк 


Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo