февруари 12, 2018

Месечен извештај за состојбата со човековите права во РМ за јануари 2018 година

Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за јануари 2018 година опфаќа теми од областите: Дискриминација, Говор на омраза, Родово базирано насилство, Полиција, Работнички права и Текстилни работнички.

Документи