февруари 19, 2021

Oглас за вработување на социјален/на претприемач/ка во културно-социјален центар „Комитет“

ЛГБТИ Центарот за поддршка, подружница на Хелсиншкиот комитет за човекови права, објавува оглас за вработување на социјален/на претприемач/ка во рамки на проектот ,,Техничка поддршка за започнување социјална деловна активност како модел за самоодржливост на услугите за зајакнување на маргинализираните заедници: Комитет – развивање на социјално претприемништво“, поддржан од „Фондација Отворено општество – Македонија“, а за потребите за развивање на социјалното претпријатие, културно-социјален центар „Комитет“.

Огласот може да го преземете подолу:

Документи