јануари 31, 2021

Сексуалните злоупотреби и движењето

Во емисијата 25 минути, тема се токму сексуалните злоупотреби и движењето кое сега експлодираше во Србија, па потоа и Хрватска – но, во Македонија актерките се уште молчат.