Corner Извештаи

Месечен извештај за состојбата со човековите права во РМ за август 2018 година 21 Септември 2018

Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за август 2018 година, опфаќа теми од областите: судски мониторинг, родово базирано насилство, дела од омраза, казнено- поправни установи и текстилни работнички.

Месечниот извештај може да го преземете на следниов линк.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo