Corner Извештаи

Месечен извештај за состојбата со човековите права во РМ за јуни и јули 2018 година 16 Август 2018

Месечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за јуни и јули 2018 година, опфаќа теми од областите: дискриминација, говор на омраза, дела од омраза, семејно насилство, социјални права, работнички права и ЛГБТИ. 

Месечниот извештај може да го преземете на следниов линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo