Corner Извештаи

Годишен извештај за човековите права во РМ за 2005 10 Мај 2006

Денес, Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија го објави својот Годишен извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за 2005 година.

Годишниот извештај можете да го превземете на следниов линк .


Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_banerzlostorstva_od_omraza_baner Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo