Corner Извештаи

Двомесечен извештај (јули - август 2014) 15 Септември 2014

Двомесечниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за периодот јули - август 2013 година ги опфаќа темите: Протести по пресудата за петкратното убиство кај Смилковското езеро, Протест на стечајните работници, Говор на омраза, Злосторства од омраза, Дискриминација врз Ромите на граничните премини и Осудени протестанти по пресудата за убиството кај Смилковското езеро. 

Двомесечниот извештај можете да го преземете на следниов линк 


Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo