Corner Извештаи

Годишен извештај за човековите права во РМ за 2011 14 Мај 2012

Денес, во НВО Инфо-центарот Хелсиншкиот комитет за човекови права на РМ го презентираше Годишниот извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за 2011 година.

Годишниот извештај можете да го превземете на следниов линк 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo