Corner Публикации

Анализа на јавните политики за правата на ромите во Република Македонија 05 Јули 2018

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на проектот ,,Поддршка од граѓанското општество кон политиките за социјална кохезија и различностите” поддржан од Британската амбасада во Македонија, подготви Анализа на јавните политики за правата на ромите во Република Македонија.

Анализата на јавните политики за правата на ромите во Република Македонија може да ја превземете на следниов линк

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo