Corner Публикации

Годишен извештај за криминалот од омраза во 2015 година 22 Јули 2016

Годишниот извештај за криминалот од омраза во 2015 година опфаќа 44 инциденти кои се разработени според вид, локација, време на сторување, пристрасната мотивација, бројот на жртви и сторители и статус на случаите и е достапна на следниов линк. 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo