Corner Проекти

Проекти 2012 15 Декември 2012

Наслов на проектот
ДонаторВреметраењеЕУР
Подобрување на учеството во демократските процеси на етничките заедници под 20%
Европска комисија (ЕИДХР) и Министерство за надворешни работи на Р. ЧешкаЈануари
Декември 2012
103500
Мониторинг на исполнување на препораките на Советот на Европа за ЛГБТ праватаИЛГА Европа
Декември 2011
Декември 2012
9990
Правна и медицинска пракса за трансродови лица во Република МакедонијаИЛГА Европа
Јануари
Август 2012
5000
Подобрување на пристапот до правдата за жртви на дискриминација
Германска амбасада во СкопјеЈули
Декември 2012
29500
Школа за човекови праваГерманска амбасада во Скопје
Август10000
ЛГБТИ Центар за поддршкаХоландска амбасада во СкопјеСептември 2012
Февруари 2013
35700
Мониторинг и постапување во случаи на дискриминацијаФондација Отворено општество - МакедонијаМај
Декември 2012
3300

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo