Corner Извештаи

Годишен извештај за човековите права во РМ за 2004 10 May 2005

Денес, Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија го објави својот Годишен извештај за состојбата со човековите права во Република Македонија за 2004 година.

Годишниот извештај можете да го превземете на следниов линк  .

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo