Corner Извештаи

Состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово за периодот 11.01.2016 – 17.01.2016 година 20 January 2016

Неделниот извештај за состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово ги опфаќа темите: Просторни капацитети и услови во кампот и Институционално постапување за периодот 11.01.2016 – 17.01.2016 година и може да се преземе на следниов линк.

Гевгелија 

Просторни капацитети и услови 

Во овој период се регистрирани 12.917 бегалци, што е за 13% повеќе од минатата недела, кога беа...

Состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово за периодот 04.01.2016 – 10.01.2016 година 12 January 2016

Неделниот извештај за состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово ги опфаќа темите: Просторни капацитети и услови во кампот и Институционално постапување за периодот 28.12.2015 – 03.01.2016 година и може да се преземе на следниов линк.

Гевгелија 

Просторни капацитети и услови 

Во овој период се регистрирани 11.211 бегалци, што е за 30% помалку од минатата седмица, кога беа...

Состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово за периодот 28.12.2015 – 03.01.2016 година 08 January 2016

Неделниот извештај за состојбата на граничните премини Гевгелија и Куманово ги опфаќа темите: Просторни капацитети и услови во кампот и Институционално постапување за периодот 28.12.2015 – 03.01.2016 година и може да се преземе на следниов линк.


Гевгелија

Просторни капацитети и услови

Во овој период се регистрирани 16.014 бегалци, што е за 24% помалку од бројот на регистрирани бегалци во...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo