Corner Публикации

Борба против трговијата со луѓе: Проблеми и перспективи 01 September 2008

СОДРЖИНА

I Вовед

II Национални известувања на НВО/членовите на ARIADNE мрежата:

1 Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија

2  Хрватска, Македонија, Грција

3  Молдавија, Црна Гора, Романија

4  Србија, Косово, Турција, Украина

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo