Corner Проекти

Проекти 2017 22 September 2017

Име на проект Донатор Времетраење Буџет
Правно зајакнување на текстилните работнички за самозастапување Фондација Отворено општество - Македонија 01.02.2017 - 31.12.2017 49.992 USD
Институционален грант Цивика мобилитас Швајцарска Агенција за соработка и развој (преку МЦМС) 01.01.2017- 30.062018 3.000.000 МКД
Пристап до правда во Република Македонија Фондација отворено...

Проекти 2016 15 January 2017

Наслов на проектот

Донатор

Времетраење

Буџет

1.  Мрежа 23 +

Европска Унија преку Институт за Европска политика

01/01/2016-

31/12/2017

72.000 EUR

2.  Борба против говор на омраза

National Endowment for Democracy

01/07/2016-

30/04/2017

45.000 USD

3.  ЛГБТИ Инклузија

Sigrid Rausing Trust

01/04/2016-

31/03/2017

30.000 GBP

4.  Поддршка од...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo