Corner Проекти

Проекти 2013 15 December 2013

Наслов на проектотДонатор
Времетраење
ЕУР
1. Помеѓу имплементација и реалност на Националната тратегија за инклузија на Ромите – Декада на Роми 2005-2015
Германската амбасада и ОСИ Будимпешта

Јун 2013     Фев 2014

38.500
2. Набљудување на судски постапки во областа на основните граѓански и политички права и слободи 
УСАИД и Фондација Отворено општество - Македонија
Сеп 2013
Јун 2014
20.300...
Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo