Corner Проекти

Проекти 2012 15 December 2012

Наслов на проектот
ДонаторВреметраењеЕУР
Подобрување на учеството во демократските процеси на етничките заедници под 20%
Европска комисија (ЕИДХР) и Министерство за надворешни работи на Р. ЧешкаЈануари
Декември 2012
103500
Мониторинг на исполнување на препораките на Советот на Европа за ЛГБТ праватаИЛГА Европа
Декември 2011
Декември 2012
9990
Правна и медицинска пракса за трансродови лица во Република...
Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo