Corner Проекти

Проекти 2005 15 December 2005

Наслов на проектотДонаторВреметраењеЕУР

Набљудување и известување за прекршувањата на човековите права на територијата на Република Македонија
Норвешки хелсиншки комитет

Јануари Декември 2005


12000
Правници за човекови права - бесплатна правна помош

Шведски хелсиншки комитет

Јануари Декември 2005
12000
Подготовка и промоција на закон за не-дискриминација
Шведски хелсиншки комитет

Декември 2004 Јуни...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo