Corner Извршна канцеларија

Извршна канцеларија

ИмеПрофесијаРаботно место
Уранија Пировска
дипломиран правник
Извршна директорка
Кочо Андоновски
интегрирани односи со јавност
Програмски директор
Воислав Стојановски
доктор на правни науки
Правен советник
Неда Чаловска
дипломиран правник (правосуден)
Правна советничка
Славица Анастасовскадипломиран правник (правосуден)
Правна советничка
Јована Јовановска
магистер на правни науки
Правна советничка
Игор Јадровски
магистер на правни науки
Правна советничка
Ангела Саплиева
магистер на правни науки
Правен советник
Сибел Аметдипломиран правникПравна советничка
Иван Менкиноскидипломиран правникПравен советник
Вилдан Дрпљаниндипломиран правникПравен советник
Сања Барлаковскадипломиран правникРаководителка на канцеларија
Биљана Гинова
дипломиран машински инжинер
Раководителка на финансии
Елена Брмбеска
криминолог, магистер по човекови права
Проектна координаторка
Марина Савеска
дипломиран економистПроектна асистентка
Љубомир Фаизов
интегрирани односи со јавност
Проектен асистент
Вики Младенова
дипломиран политиколог
Истражувачка
Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_banerzlostorstva_od_omraza_baner Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo