Corner Извршна канцеларија

Извршна канцеларија

Име Професија Работно место
Уранија Пировска дипломиран правник Извршна директорка
Кочо Андоновски интегрирани односи со јавност Програмски директор
Велимир Деловски Магистер по правни науки Правен советник
Неда Чаловска дипломиран правник (правосуден) Правна советничка
Славица Анастасовска дипломиран правник (правосуден) Правна советничка
Јована Јовановска магистер на правни науки Правна советничка
Игор Јадровски магистер на правни науки Правна советничка
Ангела Саплиева магистер на правни науки Правен советник
Сибел Амет дипломиран правник Правна советничка
Иван Менкиноски дипломиран правник Правен советник
Сања Барлаковска дипломиран правник Раководителка на канцеларија
Биљана Гинова дипломиран машински инжинер Проектна координаторка
Јулијана Даскалов Дипломиран економист Финансиска менаџерка
Елена Брмбеска криминолог, магистер по човекови права Проектна координаторка
Марина Савеска дипломиран економист Проектна асистентка
Љубомир Фаизов интегрирани односи со јавност Проектен асистент
Вики Младенова дипломиран политиколог Истражувачка
Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo