Corner Поднесоци

Писмо до Владата на РМ по повод предложените уставни измени 29 September 2014

Почитувани,

Како предлагач на уставните амандмани XXXIII, XXXIV, XXXV, XXXVI, XXXVII, XXXVIII и XXXIX, а во согласност со заклучоците на Собранието на РМ од 27 август 2014, ви ги доставуваме нашите забелешки, предлози и сугестии во врска со Нацрт амандманите. 

На 17 септември 2014 година спроведовме јавна расправа* која беше отворена за јавноста, а на која како говорници беа поканети лица за...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo