Corner Соопштенија

Некомпетентен состав на Комисијата за заштита од дискриминација 13 January 2016

Мрежата за заштита од дискриминација остро реагира на новиот состав на Комисијата за заштита од дискриминација, кој беше избран на 11.01.2016 година. И покрај неопходноста од суштинска промена во составот на Комисијата и вклучување на докажани експерти во полето на недискриминацијата, Собранието одлучи да избере членови, од кои најголем дел немаат претходно искуство во областа и работа со...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo