Corner Analiza tё posacme

Raporti i veçantë mbi veprat e mundshme penale të identifikuara të kryera gjatë dhunës në Kuvend më 27 prill 2017 05 May 2017

Raportin mundeni ta shkarkoni në linkun në dispozicion.

Menjëherë pas zgjedhjes së Kryetarit të Kuvendit të RM-së nga shumica parlamentare, më 27 prill 2017, rreth orës 19, organizatorët dhe pjesëmarrësit në protestën “Për Maqedoni të përbashkët” hynë me dhunë në ndërtesën e Kuvendit. Duket qartë, nga videot e shumta të xhiruar, se nëpunësit e policisë të obliguar për ruajtjen e rendit dhe...

Twitter Facebook
Normal_banner-free-sq Normal___________alb Normal_banner-lgbti Normal_banner-ws-sq Normal_screenshot_2017-10-24_13.29.57