Corner Поднесоци

Забелешки на предлог Законот за спречување и заштита од дискриминација 19 Февруари 2010

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија изготви коментари и препораки на новиот Предлог-закон за спречување и заштита од дискриминација. Документот беше доставен до Собранието на РМ, а можете да го превземете на следниов линк .

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo