Corner Соопштенија

Јавна расправа на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите за Законот за работни односи 10 Мај 2018

Комисијата за еднакви можности на жените и мажите, на денешната Шеста седница, одржа Јавна расправа на тема: Изменување и дополнување на Законот за работните односи. Јавната расправа се одржа на иницијатива на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија. Целосната информација може да ја превземете на следниот линк.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo