Corner Press release

Јавна расправа на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите за Законот за работни односи 10 May 2018

Комисијата за еднакви можности на жените и мажите, на денешната Шеста седница, одржа Јавна расправа на тема: Изменување и дополнување на Законот за работните односи. Јавната расправа се одржа на иницијатива на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија. Целосната информација може да ја превземете на следниот линк.

Twitter Facebook
Normal_banner-free-en Normal___________ang Normal_banner-lgbti Normal_banner-ws-en Normal_banner-program-en