Corner Соопштенија

Мотивација, продуктивност, комуникација - ТИМ! 22 Декември 2017

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија во рамките на проектот "Правно зајакнување на текстилните работнички за самозастапување", поддржан од Фондација Отворено општество - Македонија го изработи видеото "Мотивација, продуктивност, комуникација - ТИМ!"

Видеото прикажува позитивен пример на текстилна конфекција во која се почитуваат работничките права на текстилните работнички, работничките имаат изградено пријателски и позитивен однос со работодавачот и се задоволни од своите приходи. Видеото има за цел да ја подигне свеста кај работодавачите во текстилната индустрија и да ги мотивира да ја подобрат состојбата со почитување на работничките права на текстилните работнички.

Видеото можете да го погледнете на следниов линк

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo