Corner Соопштенија

Соопштение 07 Март 2017

Ви се обраќаме во наше име и во името на вредни, посветени и почитувани граѓански организации во Македонија кои се под закана во услови на политичките превирања во земјата. Со ова писмо бараме ваша поддршка во заштитата на граѓанските организации.Соопштението може да го превземете на следниот link 

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo