Corner Соопштенија

Мислење за извештајот на РМ до Комитетот за човекови права при ООН 12 Јули 2012

Денес, до Министерството за правда на РМ,   „Хелсиншкиот комитет за човекови права на РМ“, „Фондацијата отворено општество – Македонија“, „Институтот за човекови права“ и „ХЕРА – опции за здрав живот“ поднесоа заедничко мислење во врска со Третиот периодичен извештај на РМ по Меѓународниот пакт за граѓански и политички права.

Мислењето можете да го превземете на следниов линк .

Twitter Facebook
Normal_banner-free-mk Normal_______________________ Normal_banner-lgbti Normal___________mk Normal_strategy_mk_photo